JAK SE GRILUJE V ČESKU A NA SLOVENSKU?

21. 9., od 11:00 do 19:00

Grilování milují lidé po celém světě. Je to fenomén a každá země má svůj vlastní jedinečný styl a oblíbené recepty. Během Festivalu grilování na střeše Harfy se zaměříme na speciality z různých koutů světa. Sobota 21. 9. bude patřit Česku a Slovensku. Ochutnáte typické dobroty, budete se inspirovat, naučíte se něco nového, a recepty si navíc odnesete domů. Tak přijďte s celou rodinou a užijte si atmosféru jako na dovolené. Jen si to představte...pohoda pod otevřeným nebem, úžasné jídlo, svěží drinky, kolem rodina a přátelé. Co víc si přát. Zkrátka, jak se říká: „Chvíle u dobrého jídla nejsou promarněným časem.“ Uvidíme se 21. 9. od 11:00 do 19:00 na Terasách Harfa.

Co se bude grilovat?
  • Klasický český špekáček
  • Masový špíz se zeleninou
  • Grilovaný hermelín s brusinkami
  • Klobása z mangalice
  • Halušky s uzeným masem a zelím

Časy komentovaných ukázek grilování: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00


Co všechno vás čeká?
  • Grilovací akademie – naučíte se, jak správně grilovat, jak namíchat ingredience, jak pokrmy párovat s vínem a pivem, domů si odnesete výtečné recepty
  • Degustační porce všech grilovaných pokrmů za zvýhodněnou cenu
  • S apkou Moje Harfa budete mít ještě výhodnější ceny pokrmů
  • Ochutnávky vín a dalších delikates
  • Od 17:00 do 22:00 se o zábavu postará DJ

Užijte si festival grilování až do konce.